Työnantaja

Koulutusseteli on uusi innovaatio, jolla lisäät työntekijän motivaatiota kehittää omaa osaamistaan ja itseään.

Koulutusseteli toimii kätevästi myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden täyttämisessä.

Koulutussetelillä työntekijä maksaa itse valitsemansa koulutuksen tai valmennuksen, eikä sinun tarvitse enää järjestää yksittäisiä koulutuksia. Koulutusseteleitä ostamalla säästät kaikkien aikaa ja rahaa.

Suosittelemme, että ostat Koulutusseteleitä työntekijälle vuosittain 1 500 eurolla. Koulutussetelit eivät ole veronalaista tuloa, lue lisää täältä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Puh. 040 4847 033

Motivoi työntekijäsi Koulutussetelillä

Työntekijä tietää itse parhaiten, kuinka haluaa kehittää omaa osaamistaan ja millaista koulutusta tarvitsee ammattitaidon kehittämiseen. Koulutusseteli motivoi työntekijää panostamaan itseensä vastuun ja vapauden kautta.

Koulutussetelin avulla työntekijä voi suunnitella koko uran aikaisen itsensä kehittämisen ja kouluttamisen, omin ehdoin ajasta ja paikasta riippumatta.

Koulutussetelin avulla lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään!
Itsensä kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen lisäävät myös työntekijän työmotivaatiota. Koulutusseteli on hyvä työsuhde-etu lounas- ja virike-edun rinnalle!

Koulutusvelvollisuus

Koulutussetelillä hoidat myös työsopimuslain mukaisen koulutusvelvollisuuden.

Koulutusvelvollisuus koskee sinua, joka työllistät vähintään 30 työntekijää ja olet irtisanomassa työntekijän tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Sinun tulee järjestää työllistymistä edistävää koulutusta irtisanottavalle työntekijälle, jonka työsuhde on kestänyt vähintään viisi vuotta.

Laki velvoittaa, että koulutus järjestetään kahden kuukauden kuluessa irtisanomisajan päättymisestä ja että koulutuksen on oltava työllistymistä edistävää.

Koulutuksen on lain mukaan vastattava arvoltaan työntekijän kuukausipalkkaa tai toimipisteen keskiarvoista kuukausipalkkaa, jos se on suurempi. Kun ostat tällä summalla Koulutusseteleitä, työntekijä saa vapaasti valita tarvitsemansa koulutukset ja valmennukset.

Koulutussetelin avulla ulkoistat tämän velvollisuuden täyttämisen.

Ostettuasi Koulutussetelit Sinun ei tarvitse huolehtia asiasta – me huolehdimme puolestasi!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Puh. 040 4847 033