Kumppanit | Adinum Koulutusseteli

Koulutuksen tarjoajat

Adinum Koulutussetelin kumppaneina on useita koulutusyrityksiä, yliopistoja, korkeakouluja ja ammattioppilaitoksia. Yhteistyöverkostomme kasvaa koko ajan ja tiedotamme uusista kumppaneistamme säännöllisesti

Koulutussetelillä voit maksaa koulutuksia, valmennuksia ja uraan liittyviä verkkotestejä. Jos koulutuksen järjestäjällä on kanssamme sopimus, maksat Koulutussetelillä suoraan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos koulutuksen järjestäjällä ei vielä ole kanssamme sopimusta, ole meihin yhteydessä.

Kulmia Group Oy

Kulmialla on vahva ja käytännönläheinen kokemus henkilöiden auttamisesta urakehityksessä.
Tekeminen lähtee liikkeelle henkilön tämänhetkisistä vahvuuksista.

Tarjoamme sinulle maksuttoman puolen tunnin keskustelun, jonka jälkeen tiedät mihin panostaa.

Varaa aika maksuttomaan keskusteluun kulmia.fi/koulutusseteli/

Laurea AMK

Montevista

Valmennusta uudelle uralle työnhakuun ja työelämän muutostilanteisiin .Sparraamme sinut uuteen alkuun omia vahvuuksiasi ja intohimojasi hyödyntäen.Tarjoamme myös valmennusta inhimilliseen johtamiseen ja irtisanomiskeskusteluihin.

www.montevista.fi

M2 Talent

Ratekoulutus Oy

Tieturi

Tieturi on Suomen monipuolisin ICT- ja projektikoulutuksen tarjoaja, joka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Tarjoamme laadukkaita koulutuksia avoimina ja asiakaskohtaisina toteutuksina.

www.tieturi.fi

Helsingin seudun kauppakamari

Wistec Training Oy

Katja Noponen Oy

Huippulaadukkaat uudelleensijoittumis-/couchingpalvelut (esim. Outplacement/muutosturva/exit-sopimukset) uuden urapolun löytämiseen. Yli 90% löytää avullamme uuden työn joko suoraan, opintojen tai yrittäjyyden kautta.

www.katjanoponen.fi

MazHR

Mazhr tarjoaa digitaalisia työkaluja ja valmennusta juuri sinulle sopivien ura- ja koulutuspolkujen suunnitteluun, oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä kehittämiseen.

www.mazhr.com

Nordic Business Forum

Kansainvälisten huippueksperttien puheita livenä sekä videokirjaston kautta. Mahdollista ostaa pelkkä digitaalinen passi, jolla saa pääsyn kaikkeen sisältöön, webseminaareihin ja tapahtuman live streamaukseen.

www.nbforumcom

YritysAkatemia

Meiltä löydät koulutuksia laidasta laitaan, taloushallinnosta esimieskursseihin, vuorovaikutustaitojen huollosta palkkahallinnon haasteisiin, sekä sopimusoikeuden kiemuroista julkisiin hankintoihin.

www.yritysakatemia.fi

Alma Talent

Laatukeskus

Center for Mindfulness

Valmentaja Marjo Lamminaho

Valmennusta työelämän muutostilanteissa. Valmennuksessa käsitellään erilaisia tilanteeseen liittyviä haasteita, selkeytetään suuntaa, lisätään voimavaroja ja luottamusta tehdä oikeita ratkaisuja. 

www.marjolamminaho.fi/

Eezy

Valmennuksessa saat henkilökohtaista apua urasuunnitteluun, verkkovalmennuksen, valmennustapaamisia, webinaarit ja Facebookin vertaistukiryhmän, apua käytännön työnhakuun ja ohituskaistan Eezyn rekrytointeihin sekä henkilöstövuokraukseen. Palvelumme voidaan toteuttaa etänä tai kasvokkain.

www.eezy.fi

Osaamistehdas Oy

 (https://hygieniapassi.fi/) tarjoaa hygieniapassitestausta koko Suomessa Helsingistä Rovaniemelle, lähes joka arkipäivä. Helsingissä voit lisäksi ilmoittautua valmistaviin koulutuksiin. Toimi näin: https://hygieniapassi.fi/koulutusseteli. 

(https://anniskelupassit.fi/)tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien oppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen. Toimi näin: https://anniskelupassit.fi/koulutusseteli

https://osaamistehdas.fi/

Auntie Solutions Oy

Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu, jossa yksilölliset verkkotapaamiset Auntien ammattilaisen kanssa tarjoavat tukea stressiin, uuden suunnan hakemiseen ja motivaation löytämiseen.

https://auntie.fi/kou-0427202/ 

Head Coach Kari Wikholm #Wpsm Konsultti-ja hr-toimisto

”#wpsm konsultti ja hr-palvelut on auttanut yrityksia ja yrityksen hr-haasteita aina vuodesta 2013 asti. Olemme toteuttaneet useita uravalmennus kokonaisuuksia mm. Helsingin kaupungille sekä Pirkanmaan ELY keskukselle. Meiltä ura-, exit- ja yt-valmennukset sekä ryhmille että myös henkilökohtaisena coachauksella. Pystymme hyödyntämään apuna myös kumppanimme @mazhr menetelmää. Kysy lisää hinnoittelusta. Kaikki koulutukset voidaan toteuttaa etänä”

http://www.wpsm.fi

Arter Oy

Arter tarjoaa toiminnan kehittämisen ja laadunhallinnan asiantuntijakoulutuksia ympäri vuoden. Kokeneilta kouluttajiemme saat kattavan teoriatiedon lisäksi oppeja käytännön kehitystyöhön.  

https://www.arter.fi/

Lifeworks

Elämäntilanne, työura ja osaamistarpeet voivat muuttua äkillisestikin. Lifeworks tarjoaa muuttuviin tilanteisiin uracoachausta, -sparrausta ja digitaalisia palveluita uuden työn tai suunnan löytämiseen.

https://www.lifeworks.fi/palvelut/

Mias Work Oy

Ura-Personal Trainer tukee sinua onnistumaan oman uran kehittämisessä ja urasiirroissa. Ura-PT rakentaa tavoitteittesi mukaisen ohjelman kanssasi niin konkreettisesti, että eteneminen ei voi jäädä tapahtumatta.

https://www.urapt.fi/

 

Positive Solutions

Oletko töiden välissä ja haluat oppia uutta, kehittää esimiestaitojasi, kehittyä ihmisenä, löytää itsesi ja uusi mahdollisuuksia vai aloittaa ICF ACTP professional coach koulutuksen?

www.coachcompanion.fi