Kumppanit | Adinum Koulutusseteli

Koulutuksen tarjoajat

Adinum Koulutussetelin kumppaneina on useita koulutusyrityksiä, yliopistoja, korkeakouluja ja ammattioppilaitoksia. Yhteistyöverkostomme kasvaa koko ajan ja tiedotamme uusista kumppaneistamme säännöllisesti

Koulutussetelillä voit maksaa koulutuksia, valmennuksia ja uraan liittyviä verkkotestejä. Jos koulutuksen järjestäjällä on kanssamme sopimus, maksat Koulutussetelillä suoraan verkossa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos koulutuksen järjestäjällä ei vielä ole kanssamme sopimusta, ole meihin yhteydessä.

Omnia

Kulmia Group Oy

Laurea AMK

Montevista

Valmennusta uudelle uralle työnhakuun ja työelämän muutostilanteisiin .Sparraamme sinut uuteen alkuun omia vahvuuksiasi ja intohimojasi hyödyntäen.Tarjoamme myös valmennusta inhimilliseen johtamiseen ja irtisanomiskeskusteluihin.

www.montevista.fi

M2 Talent

Ratekoulutus Oy

Tieturi

Helsingin seudun kauppakamari

Wistec Training Oy

Katja Noponen Oy

Huippulaadukkaat uudelleensijoittumis-/couchingpalvelut (esim. Outplacement/muutosturva/exit-sopimukset) uuden urapolun löytämiseen. Yli 90% löytää avullamme uuden työn joko suoraan, opintojen tai yrittäjyyden kautta.

www.katjanoponen.fi

Nordic Business Forum

Kansainvälisten huippueksperttien puheita livenä sekä videokirjaston kautta. Mahdollista ostaa pelkkä digitaalinen passi, jolla saa pääsyn kaikkeen sisältöön, webseminaareihin ja tapahtuman live streamaukseen.

www.nbforumcom

Superlect Oy

Ammatillisia koulutuksia sekä live, että fyysisesti suoraan kouluttajalta ilman välikäsiä. Live-pienryhmät varmistavat sosiaalisuuden ja vaikuttavuuden. Myös tilauksesta räätälöidyt (min. 3:lle) !

app.superlect.com

Alma Talent

YritysAkatemia

Laatukeskus

Valmentaja Marjo Lamminaho

Center for Mindfulness

Osaamistehdas Oy

 (https://hygieniapassi.fi/) tarjoaa hygieniapassitestausta koko Suomessa Helsingistä Rovaniemelle, lähes joka arkipäivä. Helsingissä voit lisäksi ilmoittautua valmistaviin koulutuksiin. Toimi näin: https://hygieniapassi.fi/koulutusseteli. 

(https://anniskelupassit.fi/)tarjoaa anniskelupassitestejä usealla eri paikkakunnalla. Osaamistehdas Oy / Anniskelupassit.fi toimii yhteistyössä anniskelupassitestejä tarjoavien oppilaitosten kanssa. Anniskelupassitesti on mahdollista suorittaa usealla eri kielellä oppilaitoksen tarjonnasta riippuen. Toimi näin: https://anniskelupassit.fi/koulutusseteli

https://osaamistehdas.fi/