Helene Auramo väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi | Adinum Koulutusseteli

Helene Auramo väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

 

Helene Auramo on nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Helene Auramo (KTM) on mm. Slushin, Indiedaysin ja Auramo- Stenvallin perustaja

Miksi Helene päätit lähteä mukaan Adinum Koulutusseteliin?

Olen aina halunnut olla siellä missä tapahtuu uutta. Minulle on tärkeää tehdä töitä itselleni merkityksellisten asioiden parissa. Koin, että Koulutusseteli on innovatiivinen uusi tuote, joka aidosti auttaa suomalaisia kehittymään ja kasvamaan. Olen itse utelias luonteeltani ja haluan aina oppia uutta. Koen, että Koulutusseteli tarjoaa työelämään uutta ja raikasta palvelua, joka kannustaa meitä olemaan uteliaita.

Mitä aiot saada aikaiseksi?

Koska Koulutusseteli on vasta uusi palvelu, meitä ei vielä tunneta. Kun olen päässyt kertomaan siitä mikä me olemme, vastaanotto on ollut erittäin positiivinen. Haluan, että Koulutusseteli tulee tunnetuksi pääkohderyhmissämme.

Vastuullani on kasvattaa liikevaihtoamme ja kumppaniverkostoamme sekä laajentaa tarjoamaamme sekä tapahtumiin, että uravalmentajiin. Valmistan yrityksen myös siihen kuntoon, että tänne voidaan rekrytoida lisää osaajia.

Mikä on koulutusseteli?

Mikä on koulutusseteli?

Koulutusseteli on uusi innovaatio oman osaamisesi kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Koulutussetelin avulla saat itse vapaasti valita...

lue lisää