Koulutusseteli sponsoroi Kasperi Kropsua | Adinum Koulutusseteli

Koulutusseteli sponsoroi Kasperi Kropsua

 

Haluamme kannustaa kaikkia tavoittelemaan unelmiaan.  Kasperi Kropsu on tästä erinomainen esimerkki. Hän on yksi Suomen parhaista skeittaajista, kokki, media-assistentti sekä valokuvaaja. Ja ikää hänellä on vasta 25 vuotta. Kasperi on luonut itsensä uudelleen useaan kertaan eri ammattien parissa, mutta skeittaus on pysynyt mukana matkassa koko ajan. Meidän onkin ilo kertoa, että olemme päättäneet sponsoroida häntä ja kannustaa häntä aina tavoittelemaan unelmiaan.

Tänä kesänä Kasperi lähtee kiertämään Suomea Koulutussetelin autolla ja on luvannut raportoida matkastaan omalla tilillään. Joten häntä kannattaa seurata @kasperikropsu.

Kuva: Pasi Järvelä

Työnantaja

Koulutussetelillä lisäät työntekijän motivaatiota kehittää itseään ja omaa osaamistaan. Työntekijä maksaa valitsemansa koulutuksen Koulutussetelillä kätevästi itse, jolloin sinulta säästyy aikaa sekä rahaa. Myös työsuhteen päättymiseen liittyvän koulutusvelvollisuuden voi ulkoistaa Koulutussetelillä.

Työntekijä

Koulutusseteli mahdollistaa uudella tavalla oman osaamisesi kehittämisen sekä ammattitaidon ylläpitämisen. Saat vapaasti valita haluamasi koulutukset ja valmennukset juuri sinulle sopivaan aikaan paikasta riippumatta.

Kouluttaja

Markkinoi koulutustarjontaasi suoraan työntekijöille Koulutussetelin avulla. Liittymällä verkostoomme mahdollistat työntekijöille vapauden valita tarvittavat koulutukset itse. Näin autat työntekijöitä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa.