Urapsykologi Anu Tevanlinna mukaan verkostoomme | Adinum Koulutusseteli

Urapsykologi Anu Tevanlinna mukaan verkostoomme

 

Meillä on jälleen hyviä uutisia. Olemme saaneet verkostoomme erinomaisen valmentajan. Psykologi Anu Tevanlinna on coach ja psykologisten henkilöarviointien asiantuntija, jonka valmennuspalveluihin kuuluvat coaching ja uravalmennus.

Uravalmennuksissa Anu valmentaa ammatinvalinta- ja soveltuvuusarviointipsykologin vankalla taustalla yksilöitä kohti unelmauria. Uravalmennuksessa tavoitteena voi olla uuden urasuunnan löytäminen, oman osaamisen kartoittaminen tai uraan liittyvien toiveiden toteuttaminen. Anu sparraa myös työnhaun strategian täsmentämisessä, hakemusten, CV:n ja LinkedIn-profiilin työstämisessä sekä haastatteluihin ja henkilöarviointeihin valmistautumisessa.

Coachingissa tavoite on positiivinen muutos valmennettavan elämässä. Coaching voidaan kohdistaa valmennettavan toiveiden mukaan joko työhön tai elämään laajemmin.

Anun valmennuspalvelut ovat saatavilla etäyhteyksillä ja pääkaupunkiseudulla myös kasvokkain. Anun tavoittaa puhelimitse (0505947309) ja sähköpostitse (anu@anutevanlinna.com). Lisätietoja: anutevanlinna.com